slot amerika slot asia slot ceko slot dubai slot eropa slot china slot filipina slot hongkong slot italia slot jepang slot jerman slot kamboja slot korea slot lebanon slot lodon slot luar slot malaysia slot myanmar slot platinum slot prancis slot rusia slot singapore slot taiwan slot thailand slot vietnam akun pro amerika akun pro asia akun pro ceko akun pro china akun pro dubai akun pro eropa akun pro filipina akun pro hongkong akun pro italia akun pro jepang akun pro jerman akun pro kamboja akun pro korea akun pro lebanon akun pro london akun pro luar akun pro malaysia akun pro myanmar akun pro platinum akun pro prancis akun pro rusia akun pro singapore akun pro taiwan akun pro thailand akun pro vietnam senang303 sukses303 horus303 spesial4d sboku99 amarta99 joinbet99 sukses303
senang303
sukses303
horus303
sboku99
spesial4d
amarta99
joinbet99
Hatosfal – Nagy meccsel indítottunk!

Nagy meccsel indítottunk!

Megvolt az első idei BL meccsünk és az ősziekhez hasonlóan esélyesként, kicsit döcögősen, de behúztuk a két pontot. Ez már a sokadik egy gólos, money time-ban kivívott győzelmünk, ráadásul idegenben. Nagyon bíztató a jövőre nézve, hogy most már több olyan játékosunk is akad, aki nem „tojik be” téthelyzetben, jól bírja a nyomást és tökösen él is a lehetőségeivel. Ilyen értelemben a legjobbunk egyértelműen Maki, ő tényleg szemrebbenés nélkül fogja beverni félhelyzetből is, bármilyen téthelyzetben.

A Celjének volt ideje ellenünk készülni, még a hétközi szlovén bajnokijukat is sikerült elbohóckodniuk, annyira mi jártunk a fejükben. Nagyon nehéz sorsolásuk van, kellettek nekik a pontok, otthon szinte bárkit képesek elkapni jobb napjaikon, így joggal bízhattak benne, hogy a vb utáni első fordulóban, egy már gyakorlatilag második, kényelmes helyzetben lévő csapatot elkaphatnak. Majdnem így is lett, de szerencsére Maki és a többiek nem így gondolták. Azt tudtuk, hogy nem lesz sétagalopp a celjei meccs, hiszen ők mind a 7 pontjukat hazai pályán szerezték, a Flensburgot megverték, de a Nantes ellen is összejött egy döntetlen, tehát minden okuk megvolt a bizakodásra. Ráadásul nekik talán két játékosuk volt a vb-n, míg nekünk – ha jól számolom – hét. Mindezek tükrében tényleg nem tűnik naiv öntömjénezésnek megveregetni a srácok vállát.

A meccs végig szoros volt, nem tudtunk megnyugtató különbséggel tartósan ellépni, a kis szlovénok mindig utolértek minket. Látszott, hogy nem fogják feladni, kaparnak a pontokért utolsó leheletükig. A vb-t megjárt játékosaink közül Ricsi és Zsolti még kereste önmagát, Kanalas és Dima próbálkozott több-kevesebb sikerrel, hasonlóan Sigihez, aki legalább a heteseket belőtte. Marin pihizhetett, mert Mirko nagyon jól megoldotta a feladatát, kellettek a bravúrjai a győzelemhez. Bence sem tűnt frissnek, de mivel a mi játékunk alapja a beálló játéka, neki egyszerűen nem szabad fáradtnak lenni. Meg is oldotta a feladatát szépen. Matej már kevésbé volt hatékony, jó lenne, ha visszatalálna a hatékonyabb énjéhez, mert Bencét tehermentesíteni kell.

Innentől van egy bő hónapunk komolyabb tétmeccs nélkül, a második hely megvan, lehet regenerálódni, az eddig kevesebb szerepet kapóknak többet játszani, ismét összerázódni. Mondjuk a hazai meccseket nem lehet elengedni így sem, az azért elég csúnya lenne, de nem is baj, óvatosan lazítsunk, nehogy túl sok legyen a jóból. Még van három csoportmeccs, aztán márciusban jön a Veszprém, majd a nyolcaddöntő a Plock/Silkeborg győztesével. Utána meg az igazi nagyüzem, a szezont eldöntő, legnagyobb meccsekkel. Jól megalapoztuk a tavaszt, készüljünk, pihenjünk, csiszolódjunk, hogy aztán tudjunk durrantani a szezon végén!

Hajrá Szeged!