PC trade

Társaságunk 2002-ben kezdte meg tevékenységét, azzal a céllal, hogy ügyfeleink részére minőségi eszközöket és szolgáltatásokat nyújtsunk - áraink folyamatos versenyképesen tartása mellett. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásunk elsődleges célja vevőink elégedettségének megszerzése és megtartása, "a vevővel való kapcsolatnak az értékesítés nem a vége, hanem a kezdete" hitvallásnak köszönhetően mára jelentős ügyfélkörrel rendelkezünk.

A "Teljeskörű informatikai megoldások" szlogen hátterében az általunk végzett széleskörű tevékenységek állnak, melyek:

  •  hardver és szoftver kereskedelem
  •  hardver szerviz
  •  megfigyelő rendszerek kiépítése
  •  IT services

A PC Trade Kft. az alapítás óta eltelt években folyamatos fejlődésen megy keresztül, melyhez megbízható hátteret nyújtanak a gondosan kiválasztott szállítók, a munkatársak rendszeres képzése, és az ügyfelek igényeihez történő alkalmazkodás.

Az ISO 9001:2008 minőségirányítási és ISO 14001:2000 környezetirányítási rendszernek köszönhetően értékesítési folyamatainkat szigorú minőségi és környezetvédelmi előírások betartása mellett folyamatosan ellenőrizve végezzük.

Az "A" tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.